All premium Magento themes at magentothemesworld.com!

Jana van Rooyen

Naturopat og Naturmedisinsk Ernæringsterapeut MNNH

jana

Utdannelse

  • Utdannet Naturopat i England ved College of Naturopathic Medicine, 2006-2009
  • Utdannet Naturmedisinsk Ernæringsterapeut i England ved College of Naturopathic Medicine, 2006-2009
  • Personlig Trener, YMCA London UK, 2010
  • Senior Instruktør, YMCA London UK, 2010
  • Yoga Lærer, Sivananda Yoga Centre Vrindavan India, 2011
  • første ĂĄret pĂĄ 2-ĂĄrig Master Grad i Integrert Helse med fokus i Naturmedisin og Ernæring (tas over 3 ĂĄr pĂĄ deltid)
    ved University of Central Lancashire, England

THAI YOGA MASSASJE

Thai Yoga Massasje er en helhetlig behandling der mennesket blir sett pĂĄ og behandlet pĂĄ det fysiske, mentale,emosjonelle og ĂĄndelige plan.

Dens primære mål er å gjenopprette og balansere kroppens energi system som består av et omfattende nettverk av energi linjer som går gjennom kroppen, meridianer.

Den vitale livskraften som heter Prana i sanskrit, Chi på kinesisk og Ki på japansk, reiser gjennom disse meridianene og forsyner kroppen med den energien som er nødvendigfor dens overlevelse og sunne funksjon.

På grunn av fysiske eller emosjonelle traumer, dårlig holdning og skader kan energien bli fanget eller blokkert, og være del i fysiske og følelsesmessige ubehag.
Thai Yoga Massasje med sin utrolige mangfold av teknikker og justeringer, som blandt annet massasje, trykk punkter og strekking, kan løsne opp disse blokkeringene og bringe kroppentilbake til sin naturlige likevekt, med balanse og velvære.